De CampagnewinkelGa naar
de shop

Een greep uit… conferenties en bijeenkomsten

De Campagnewinkel vindt het een feest om bijeenkomsten, conferenties, bruiloften zelfs, te organiseren. We zijn daarbij sterk in de koppeling tussen inhoud en vorm.

Zo organiseerden we voor het NJCM -het nationaal juristencomité voor de Mensenrechten – een conferentie voor ruim 100 docenten en juristen in Sociëteit de Witte in Den Haag. Een heel drukbezochte conferentie – sommige mensen wilden zelfs nog staand de workshops volgen! – met workshops voor musea, uitgevers, docenten, politici en leerlingen.

Voor True Heroes Films en het Ministerie van Buitenlandse Zaken organiseerden we de conferentie ‘Human Rights and new Media’. Een -ondanks de aswolk- drukbezochte internationale conferentie, die vooral heel hands-on van opzet was. Mensenrechtenactivisten van over de hele wereld kregen zo workshops van zowel Microsoft als Amnesty over social media. Van Hivos en Tactical Tech over activisme. Van hoogleraren over mensenrechteneducatie. Van Global Voices en Ushahidi in de laatste ontwikkelingen in ICT voor Mensenrechten: ICT4HR. De Campagnewinkel verzorgde de organisatie, coördinatie en inhoud van het programma.

 

 

 

Tags:

Laat een reactie achter

Onze klanten

Humanistisch Verbond Roosevelt Academy SLO Stichting Doen Rijksoverheid Rijksoverheid COC Platform mensenrechten NJCM