De CampagnewinkelGa naar
de shop

Do it Yourself Campaigning

Do it Yourself Campaigning

Going Glocal maakt wereldburgers in Zeeland, Namibië en Mexico.

Enthousiaste studenten aan de University College Roosevelt Academy in Middelburg hebben voor de zomervakantie een aantal keer meegedraaid op een locale Zeeuwse school en zijn in de zomer op bezoek gegaan bij een school of organisatie elders in de wereld. Bij terugkomst gaan zij in Zeeland projecten opzetten op het gebied van wereldburgerschap. Aan de Campagnewinkel de vraag een gastcollege te verzorgen in ‘project design & campaiging’ en de studenten uit te nodigen de individuele projecten naar een gemeenschappelijk plan te tillen.

De individuele projectplannen zijn erg leuk én divers. Van aansluiten bij nationale evenementen tot ontsluiting van lesmaterialen tot een verzameling van internationale voorleesverhalen. Hoe maken we hier een mooie Zeeuwse campagne van?

In groepjes gaan de studenten aan de slag, de een mag complete over-the-top plannen bedenken, de ander heeft een realistische down-to-earth opdracht. Het resultaat? … Dat laat nog even op zich wachten maar éen tip alvast: reserveer ‘Middelburg’ in je agenda bij 8 of 10 december; met deze studenten wordt het vast erg leuk!

Kijk hier de Prezi!

Tags:

Onze klanten

Humanistisch Verbond Roosevelt Academy SLO Stichting Doen Rijksoverheid Rijksoverheid COC Platform mensenrechten NJCM