De CampagnewinkelGa naar
de shop

Hooggeëerd publiek!

Hooggeëerd publiek!

“De Klimaatcrisis als kans voor een nieuwe economie: #hoedan?!”

Klimaat Escape Game
Is de klimaatcrisis een kans op een nieuwe economie, op meer democratie? En #hoedan? Het Rondreizend Burgercircus presenteert de eerste Klimaat Escape Game van Nederland! In de Escape game ervaren we in spelvorm obstakels én nieuwe mogelijkheden: welke taal is helpend in de samenwerking tussen burgers, overheid en markt, welke waarden zijn gedeeld en hoe doe je zaken? Samen ontwarren we de lokale complexiteit en ontwikkelen we praktische perspectieven voor de lokale transitie.

Partnerschappen met burgers
Een democratie waarin maatschappelijke kwesties door burgers – van stakeholders tot stadmakers – zelf opgepakt worden, gaat niet vanzelf: het is samen leren. De trainers van het Rondreizend Burgercircus zijn beiden geschoold als politicoloog en hebben een brede ervaring in zowel de commerciële, non-profit als publieke sector. Samen willen we beelden en vooroordelen doorbreken: democratie is niet iets om naar te kijken, democratie moet je doen!

We zien de klimaatcrisis als dé kans om te breken met oude patronen én als kans voor een nieuwe economie. Thema’s als samenwerking en leiderschap onderzoeken we samen; uw centrale vraag beantwoorden we samen… en – bij voorkeur – op tijd!

Over het rondreizend burgercircus

Het rondreizend Burger Circus is een initiatief van De Campagnewinkel en Buro Beneker. Het duo weet op inspirerende wijze dromen en ideeën te verwoorden, verbeelden en aan te scherpen. Ze zijn enthousiast over wat mensen beweegt en weten te inspireren tot andere perspectieven van handelen. Onverwacht, boeiend, reflectief en plezierig.

briefpapier sjabloon bovenkant

Onze klanten

Humanistisch Verbond Roosevelt Academy SLO Stichting Doen Rijksoverheid Rijksoverheid COC Platform mensenrechten NJCM