De CampagnewinkelGa naar
de shop

Wat een leuke #OpenCoffee weer!

Wat een leuke #OpenCoffee weer!

Als netwerkbureau kent de Campagnewinkel de waarde van haar netwerk. Maar niet alleen de Campagnewinkel, iedereen heeft een netwerk nodig. En die behoefte wordt alleen maar groter met het toenemend aantal ZZPers in Nederland.

WNKL is dan ook een initiatief om netwerken van ZZP-ers te bouwen en de lokale economie te versterken.  Op dit moment zijn er ruim één miljoen ZZP’ers in Nederland, 1 op de 7 werkenden, een aantal dat in de toekomst alleen maar zal groeien!

Met allerlei offline en online events onderzoekt WNKL het ‘marktplein van de 21e Eeuw’. Zoals bijvoorbeeld de maandelijkse #opencoffee in Cafe de Pont. Hoe dat er uit ziet? Lees hieronder het verslag van Karin van Lier en Cees Hartman, bezoekers van de OpenCoffee!

IMG_092613 november 2014- Koffie drinken. Hoe makkelijk kan het zijn. In Café de Pont in Amsterdam-Noord kwamen rond negen uur zo’n twaalf zzp-ers uit Noord en omgeving ongedwongen bij elkaar tijdens de Open Coffee. Vooral om van elkaar te horen wat ze doen en hoe ze elkaar kunnen versterken. Zo vertelden een aantal webdesigners wat voor voordelen je kunt behalen als je berichten op je online-netwerken als LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram aan elkaar koppelt.

Maar ook stelden de zzp-ers elkaar vragen, gaven elkaar tips (‘kijk eens of je je dienst daar kunt aanbieden’) en wisselden kaartjes uit. Misschien niet eens zozeer om hun eigen dienst of product rechtstreeks aan elkaar te verkopen, maar zeker ook om elkaars product of dienst te versterken. Want je kunt hier zo maar iemand ontmoeten die een aanvullende dienst levert en met wie jij een beter of nieuw product in de markt kan gaan zetten.

De kracht van de Open Coffee zit gewoon in de ontmoeting. Offline. En grappig genoeg dus ook veel informatie hoe je je online beter kunt profileren!

Graag tot ziens bij de Open Coffee! Elke tweede donderdag van de maand!

foto-1

Onze klanten

Humanistisch Verbond Roosevelt Academy SLO Stichting Doen Rijksoverheid Rijksoverheid COC Platform mensenrechten NJCM