De CampagnewinkelGa naar
de shop

Uitnodiging Inspiratiediner Kinderrechten Basis voor Burgerschap 29 maart 2012

Uitnodiging Inspiratiediner Kinderrechten Basis voor Burgerschap 29 maart 2012

Scholen werken aan de bevordering van actief burgerschap en sociale integratie. Kinder- en mensenrechteneducatie bieden daarvoor een prima basis – juist omdat beiden gaan over (vergelijkbare) kennis, vaardigheden én houding.

Samen met het Platform Mensenrechteneducatie en SLO nodigen we daarom het onderwijsveld graag uit voor deze unieke avond ‘Kinderrechten Basis voor Burgerschap’. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij- want na deze avond heeft u niet alleen een uitgebreid netwerk opgedaan  met (inter)nationale experts, pilot-scholen, onderzoekers, uitgevers, maatschappelijke organisaties, beleidsmakers en collega’s, ook kent u alle theoretische en praktische ins & outs van burgerschap en mensenrechteneducatie.

Het diner vindt plaats in Den Haag;  nadat wij uw  registratie/ aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een uitnodiging en/of bevestiging.

Graag tot ziens op 29 maart!

Meer info? Het Persbericht vindt u hier en klik ook vooral nog even op het filmpje. In de nieuwsbrief Jonge Burgers vindt u achtergrondinformatie over de spreker Audrey Osler en overige gerelateerde activiteiten. De site van het Platform Mensenrechteneducatie vindt u hier.

 

MELD U NU AAN VOOR HET INSPIRATIEDINER KINDERRECHTEN BASIS VOOR BURGERSCHAP

Ter inspiratie: Artikel 29 kinderrechtenverdrag

Kinderen hebben recht op goed onderwijs dat hen leert over de kinder- en mensenrechten, de eigen cultuur en die van anderen en hen leert bij te dragen aan vrede, vrijheid en respect voor elkaar.

Tags: ,

Onze klanten

Humanistisch Verbond Roosevelt Academy SLO Stichting Doen Rijksoverheid Rijksoverheid COC Platform mensenrechten NJCM