De CampagnewinkelGa naar
de shop

Een greep uit… diverse publicaties

Een greep uit… diverse publicaties

De Campagnewinkel heeft veel materialen ontwikkeld en helpen ontwikkelen. In veel verschillende vormen! Want soms is het voor een doelgroep interessant om vanuit een ‘human interest’ insteek een interview te lezen en een andere keer is een training met concrete lesmaterialen weer meer geschikt. Of een website, folder of nieuwsbrieven. Daarom hier een greep uit onze interviews, websites, folders, leermiddelen, huisstijlen, nieuwsbrieven, tentoonstellingen, persberichten, teksten en andere door de Campagnewinkel ontwikkelde materialen.

Interviews

‘Ruimte voor eigenheid’ Sharon Polak: ‘tolerantie is bijna een vies woord geworden maar het is pas goed als iedereen én zichzelf kan zijn én open staat voor de ander’. Lees hier het artikel.

‘Waar zit de twijfel? Dat vind ik interessant!’ Sahand Sahebdivani: ‘Ik doe graag iets tegen die hokjesgeest. Gelijkgestemden kom je makkelijk tegen. Maar hoe vaak kom je met mensen in aanraking die anders zijn?’ Lees hier het artikel.

Methodieken, naslag, lesmaterialen en websites

De Dialoog is een prima methodiek om homoseksualiteit bespreekbaar te maken. In dit methodiekboekje lees je er alles over. Je bladert er -door te klikken – doorheen. Ook de website is door de Campagnewinkel ontwikkeld, van content voorzien en onderhouden.

En wil je iets met mensenrechten? Met deze checklist -ontwikkeld door de Campagnewinkel – heb je een handige tool in handen om snel te kijken wat je op school kunt doen.

Daarnaast heeft de Campagnewinkel diverse educatie materialen ontwikkeld voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs voor onder andere Amnesty International, Vluchtelingenwerk Nederland, COS Noord-Holland en de Schone Kleren Campagne.

Trainingen en interne communicatie

Met Reality Check ontwikkelden we uniek lesmateriaal voor leerlingen én training voor gastdocenten in een. Door beide doelgroepen te betrekken in de ontwikkeling is Reality Check inmiddels goed voor veel kwalitatief hoogwaardige gastlessen die tegelijkertijd door hun hoge fun-gehalte zorgen voor veel ‘aha’ momenten en leerervaringen.

 

Amnesty International: advertenties

Tags:

Laat een reactie achter

Onze klanten

Humanistisch Verbond Roosevelt Academy SLO Stichting Doen Rijksoverheid Rijksoverheid COC Platform mensenrechten NJCM